Stihl merkkihuolto Parkanossa

Pienkoneiden huolto Parkanon alueella kannattaa teetättää ammattitaitoisella ja kokeneella huoltoliikkeellä, Tmi Mika Helperillä. Voimme myös noutaa mönkijöitä ja muita tarvittavia huoltoon Kihniön, Karvian, Kankaanpään ja Ikaalisten alueilta. Olemme täyden palvelun huoltoyritys - saat meiltä huollot, varaosat sekä tarvittaessa neuvoja laitteiden oikeasta ylläpidosta käyttöiän maksimoimiseksi. Mönkijöiden lisäksi huollamme kaikki pienkoneet. Tmi Mika Helperi tekee Stihlin valtuuttamana stihl ja viking tuotteiden huollot ja korjaukset. Käytössämme on Stihlin MGD1 diagnostiikka laite, joten uusien m-tronic laitteiden testaus/korjaus onnistuu myös.

Moottorisahat

Huollamme myös moottorisahat kaikilta merkeiltä. Moottorisahan huolto on suositeltavaa toteuttaa säännöllisesti, jotta saha toimisi tehokkaasti ja turvallisesti. Teemme niin vuosihuoltoja kuin vikakorjauksia.

Puutarhakoneiden huolto/ Stiga merkkihuolto

Mönkijöiden ja moottorisahojen lisäksi huollamme toki kaikkia muitakin pienkoneita, kuten ruohonleikkurit,ajoleikkurit, trimmereitä, jyrsijöitä, sekä muita puutarhakoneita.Nyt myös Stigan merkkihuolto. Oli laitteesi mikä tahansa, kysy meiltä sen huollosta!

Polkupyörähuolto

Onko polkupyöräsi huollon tarpeessa? Pienkoneiden lisäksi olemme palveleva polkupyörähuolto. Tarjontaamme kuuluvat myös hitsaustyöt, joten pystymme korjaamaan suuremmatkin hitsausta vaativat viat esimerkiksi pyörän rungossa. Lue lisää tekemistämme hitsaustöistä.

Varaosat pienkoneisiin

Huoltojen yhteydessä saat meiltä kaikki tarvittavat varaosat huollettaviin pienkoneisiin. Jos meiltä ei löydy laitteeseesi sopivia varaosia varastosta, tilaamme ne erikseen! Nyt myös Stihl,Viking ja Stiga alkuperäis varaosat.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Pienkonehuolto Tmi Mika Helperin palveluihin kuuluvat muun muassa moottorisahojen ja mönkijöiden huolto. Kysele vapaata huoltoaikaa jättämällä viesti yhteydenottolomakkeellamme!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa